ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ανδρικά Δαχτυλίδια από Ατσάλι

Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα και ματ υφή. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει...
5.60€ 7.00€
Χωρίς ΦΠΑ:4.52€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Με ανάγλυφα περιγράμματα από μαιάνδρους. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα..
11.20€ 14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:9.03€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Με διάτρητα σχέδια από μαιάνδρους. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θ..
8.80€ 11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.10€
Ανδρική βέρα σε ασημί χρώμα. Διακοσμημένο με λαμπερό ζιργκόν και λουστρέ φινίρισμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που ..
4.80€ 6.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.87€
Ανδρική βέρα σε ασημί χρώμα με λουστρέ φινίρισμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει...
3.20€ 4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.58€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Συνδυασμός 2 υφών λουστραρισμένη και σαγρέ. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει...
15.20€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.26€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, μαύρο και ασημένιο με λουστρέ φινίρισμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει..
12.80€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.32€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Συνδυασμός 2 υφών λουστραρισμένη και λαστιχένια. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κ..
10.40€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.39€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Με ανάγλυφα περιγράμματα από μαιάνδρους και με ματ υφή εσωτερικά. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανι..
15.20€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.26€
Ανδρική βέρα σε μαύρο χρώμα με ανάγλυφη επιφάνεια. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει...
12.80€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.32€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Διακοσμημένη με ατσάλινη πλάκα στο πάνω μέρος. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε..
10.40€ 13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.39€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Συνδυασμός 2 υφών λουστρέ και carbon. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα ..
9.60€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.74€
Ανδρική βέρα σε ασημί χρώμα με σαγρέ υφή περιμετρικά και λουστραρισμένη εσωτερικά. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θ..
3.20€ 4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.58€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Mε κυματιστή υφή περιμετρικά στο και λουστραρισμένη υφή ενδιάμεσα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει...
15.20€ 19.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.26€
Ανδρική βέρα σε 3 τόνους, ασημί, μαύρο και χρυσό χρώμα. Συνδυασμός 2 υφών λουστρέ και κυματιστή. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κ..
12.80€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.32€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Συνδυασμός 2 υφών λουστρέ και carbon. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα ..
9.60€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.74€
Ανδρικό δαχτυλίδι τύπου chevalier σε ασημί και μαύρο χρώμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει...
18.40€ 23.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.84€
Ανδρικό δαχτυλίδι τύπου chevalier σε μαύρο χρώμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει...
12.80€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.32€
Ανδρικό δίβερο σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα, με λουστρέ φινίρισμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχ..
9.60€ 12.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.74€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και μαύρο χρώμα. Διακοσμημένο με λαμπερό ζιργκόν και λουστρέ φινίρισμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή ..
6.40€ 8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:5.16€
Ανδρική βέρα σε ασημί χρώμα με λουστραρισμένη υφή. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει...
3.20€ 4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.58€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, ασημί και ροζ χρυσό χρώμα. Με λουστρέ φινίρισμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξ..
4.80€ 6.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.87€
Ανδρική βέρα σε 2 τόνους, μαύρο και χρυσό-ροζ με λουστρέ φινίρισμα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζε..
12.80€ 16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.32€
Ανδρική βέρα με ανάγλυφο περιστρεφόμενο μοτίβο. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Διατίθεται σε S,M,L,ΧL, έτσι ώστε να επιλέξετε το μέγεθος που σας ταιριάζει. Ένα μοντέρνο και κομψό κόσμημα από την σειρά Patron που αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε άντρα που θέλει να ξεχωρίζει...
16.80€ 21.00€
Χωρίς ΦΠΑ:13.55€